Τεχνικοί ασφαλείας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Β’ & Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ Προγράμματα 2015

Το ΚΕΚ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ Α.Ε (αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Κε.Δι.Βι.Μ. επιπέδου 2, με αριθμό αδειοδότησης 12101077), διοργανώνει προγράμματα επιμόρφωσης Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες που επιθυμούν να επιμορφωθούν για να αναλάβουν οι ίδιοι καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους, και εντάσσονται στην Γ΄ ή Β’ κατηγορία επικινδυνότητας σύμφωνα με το Π.Δ. 294/88 και με αριθμό εργαζομένων μικρότερο του 50.

Κατηγορίες Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Τεχνικών Ασφαλείας και σε ποιους απευθύνονται

«Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας, σε επιχειρήσεις Γ κατηγορίας»,
διάρκειας 10 ωρών
για ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ επιχειρήσεων μέχρι 49 εργαζόμενους, Γ΄ κατηγορίας  επικινδυνότητας
(όπως εμπόριο/υπηρεσίες),
οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας.

«Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας, σε επιχειρήσεις Β κατηγορίας»,
διάρκειας 35 ωρών
για ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, επιχειρήσεων Β΄ κατηγορίας επικινδυνότητας
(όσες έχουν παραγωγή,  εργαστήριο κλπ)

Το απαιτούμενο εκπαιδευτικό επίπεδο των εργοδοτών αυτής της κατηγορίας, εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζόμενων της επιχείρησης.  Για επιχειρήσεις:

  • Μέχρι 3 εργαζόμενους, απαιτείται ο εργοδότης να διαθέτει άδεια άσκησης τεχνικού επαγγέλματος εμπειροτέχνη, με αντικείμενο που σχετίζεται με αυτό της επιχείρησης ή να διαθέτει 10 χρόνια αποδεδειγμένη λειτουργία της επιχείρησης (βεβαίωση επιμελητηρίου ή έναρξη άσκησης επαγγέλματος από την εφορία), για την οποία θα αναλάβει ως Τεχνικός Ασφάλειας
  • Μέχρι 6 εργαζόμενους, απαιτείται ο εργοδότης να διαθέτει πτυχίο τεχνικής ειδικότητας (πτυχίο πιστοποίησης εφόσον προβλέπεται πιστοποίηση) από ΤΕΕ, ΙΕΚ ή άλλη αναγνωρισμένη Τεχνική Επαγγελματική σχολή (μηχανολογία, ηλεκτρολογία κλπ) ή απολυτήριο ΤΕΛ, σε αντικείμενο συναφές με τη δραστηριότητα της επιχείρησής του
  • Μέχρι 19 εργαζόμενους, απαιτείται ο εργοδότης να είναι πτυχιούχος ΑΕΙ -ΤΕΙ, με μία από τις ειδικότητες τεχνικών ασφάλειας, που δεν προβλέπεται, όμως, για τον κλάδο οικονομικής δραστηριότητας που ανήκει η επιχείρησή του.

 «Επιμόρφωση εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας,  διάρκειας 35 ωρών,
για ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (πλήρους ωραρίου), επιχειρήσεων Β΄ & Γ΄ κατηγορίας επικινδυνότητας

Οι εργαζόμενοι αυτής της κατηγορίας πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τεχνικής ειδικότητας (πτυχίο πιστοποίησης εφόσον προβλέπεται πιστοποίηση) από ΤΕΕ, ΙΕΚ ή άλλη αναγνωρισμένη Τεχνική Επαγγελματική σχολή (μηχανολογία, ηλεκτρολογία κλπ) ή απολυτήριο ΤΕΛ, ή άδεια άσκησης επαγγέλματος εμπειροτέχνη και οκτώ (8) χρόνια τουλάχιστον προϋπηρεσία από την απόκτηση του τίτλου σπουδών.

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Επιμόρφωση 10 ωρών:  70€
Επιμόρφωση 35 ωρών: 130€
Μετά τη λήξη του προγράμματος επιμόρφωσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Επιμόρφωσης και θα μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας, στην επιχείρησή τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν πρόγραμμα επιμόρφωσης, οι ίδιοι ή οι εργαζόμενοί τους, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους άμεσα,  συμπληρώνοντας το έντυπο:
  Αίτηση – Δήλωση εργοδότη για επιμόρφωση

Εφόσον σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας σε πρόγραμμα επιμόρφωσης,
σας παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση και στείλτε την
ως συνημμένη στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
ή με φαξ στο 2467028646
Η συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης συμμετοχής στο ΚΕΚ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ, δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση ή δέσμευση συνεργασίας
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2467021213 για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις ή
συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.


ΚΕΚ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ Α.Ε.
Περιοχή Χλόη, (πριν την ΕΔΗΚΑ) Καστοριά
Τηλ. 2467021213, fax 2467028646